Sobre mi

 

FOTO CV

Des que tenia 13 anys pensava que volia dedicar-me professionalment en un futur a la psicologia o la docència. Sempre he sentit una vocació clarament orientada a les persones, a poder ajudar als altres en la mesura del possible i això em va impulsar a emprendre els estudis de psicologia.

Vaig cursar la llicenciatura de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment vaig cursar un màster de psicologia clínica a AEPCCC per especialitzar-me a l’àmbit psicoterapèutic. El treball amb diversos grups de suport emocional em va despertar la passió per aquesta branca clínico social, fent-me conscient del fascinant món del treball psicològic amb diferents col·lectius i a nivell comunitari. Per aquest motiu vaig realitzar el màster d’Autolideratge i Conducció de Grups de la Universitat de Barcelona.

Així mateix també vaig realitzar el curs d’Intervenció en Dol i pèrdues al COPC, el Curs Tractament Psicològic del Trauma al Centre GRAT.

 

Actualment treballo com a psicòleg sanitari per compte pròpia des de l’any 2013 , com a psicòleg col·laborador en el centre UAP de Barcelona i com a psicòleg sanitari al Centre Mèdic Mollet, portant a terme teràpia i assessorament psicològic amb pacients adolescents i adults.

També he treballat amb diversos grups terapèutics i de suport emocional amb l’associació FEDER, Federación de Enfermedades Raras i a Creu Roja, grups de suport de persones afectades per patologies mèdiques minoritàries, grups d’ajuda per cuidadors no professionals de familiars amb discapacitat.

Així mateix com comentava a l’inici, des de jove sentia molta atracció pel camp de la docència, gràcies a certs referents que vaig tenir com a professors. Per aquest motiu vaig estudiar el curs Formador de Formadors i d’aquesta forma convino les meves dues passions professionals, la psicoteràpia i la formació amb diferents col·lectius. Portant a terme formacions i tallers relacionats amb el benestar emocional i la Salut mental, així com formacions de competències personals aplicades al desenvolupament personal i a l’entorn laboral.

Sempre he sentit una inquietud humanista que m’ha impulsat a buscar, descobrir i conèixer nous horitzons la qual cosa m’ha aportat un punt de vista més integrador envers la teoria i la pràctica psicològica i formativa, intentant anar més endins per arribar més enllà.

A %d blogueros les gusta esto: