Serveis Psicològics

INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA ONLINE

Atenció i suport psicològics online, per videoconferència a través del telèfon mòbil o de l’ordinador, per aquelles persones que ho prefereixin. La modalitat d’atenció  online permet convinar amb major facilitat l’atenció psicològica amb la vida diària, tambè facilita la connexió amb professionals sanitaris en situacions de dificultat de movilitat o  d’impossibilitat de desplaçament. Així mateix en el moment actual de pandèmia, la modalitat d’atenció psicològica online ha augmentat i s’ha convertit en la modalitat d’intervenció principal per a moltes persones.

Imagen de DarkmoonArt_de en Pixabay

INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA INDIVIDUAL

puzzle-700381_960_720

El patiment és inevitable i fins a cert punt necessari per als éssers humans. Al llarg de la vida i durant el nostre dia a dia, ens trobem amb diverses situacions de canvi que poden fer trontollar la nostra estabilitat emocional, que ens poden generar un nivell elevat de malestar  i ens poden fer perdre el nord.

La manca de suport, de recursos i estratègies per resoldre aquests problemes, poden comportar que aquestes situacions de canvi i de dificultats ens sobrepassin i que visquem un patiment i un malestar més intens.

Amb la psicoteràpia treballem de forma conjunta amb les persones, adaptant-nos concretament al seu cas per tal d’aconseguir trobar noves vies per afrontar i gestionar els canvis i les dificultats. millorar la seva qualitat de vida, augmentar el seu autoconeixement i autonomia i en definitiva ajudar-les a créixer personalment.

Cada persona és única i particular i presenta unes característiques i necessitats específiques que des de consulta terapèutica hem de tenir en compte per tal d’oferir una atenció integral i plenament orientada a la persona amb qui treballem.

D’aquesta manera a psicoteràpia ens adaptem a cada persona i a les seves característiques i necessitats, portant a terme un procés terapèutic a mida, duent a terme intervencions i tècniques de diferents models terapèutics: Cognitives, Conductuals, Constructivistes, Narratives, Artístiques, Estratègiques, Gestalt, entre d’altres. Aquelles intervencions que siguin més adients en funció de les necessitats de la persona.

D’aquesta forma duc a terme psicoteràpia per compte pròpia i com a col·laborador en el centre UAP de Barcelona i al Centre Mèdic Mollet, portant a terme teràpia i assessorament psicològic amb pacients amb diferents problemàtiques psicològiques i aspectes personals a desenvolupar

 • malestar emocional
 • dol
 • baixa autoestima
 • depressió
 • ansietat
 • fòbies
 • ruptura de parella
 • desorientació vital
 • disfuncions sexuals
 • problemes de conducta
 • creixement personal

INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA GRUPAL

puzle1

La intervenció grupal,  aporta nombrosos beneficis per a les persones que hi participen: veure’s reflectits en les experiències dels altres, aprendre de les diferents vivències i punts de vista dels companys, aprendre noves formes de relacionar-se amb els altres, trobar suport entre iguals i sentir-se part d’un col·lectiu significatiu entre d’altres.

El potencial dels grups en els diferents contextos fomenta la facilitació i acceleració dels canvis i dels aprenentatges. Com a éssers socials ens hem recolzat per desenvolupar-nos com a espècie per tant, som una potent eina de suport i transformació personal i social.

 • GRUPS TERAPÈUTICS
 • GRUPS PSICOEDUCATIUS
 • GRUPS DE CREIXEMENT PERSONAL

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s